Vesti i informacije

UNAPREĐENJE MREŽE IKOM-A JE POČELO

Rad na unapređenju mreže IKOM-a počelo je od gradske opštine Barajevo.

 

Koje vas promene i pogodnosti očekuju?

 

Dolazi do promena u programskoj šemi. Paketi Digitalna i Digitalna Plus obogaćeni su atraktivnim kanalima sportskog, filmskog, serijskog, zabavnog i edukativnog sadržaja, dok neki od ranijih kanala više neće biti dostupni.

 

Nakon što vam oprema bude zamenjena, dobijate posebnu promotivnu pogodnost – mesec dana besplatnog uživanja u velikom broju dodatnih kanala, a pored toga imaćete priliku da HBO i Cinemax kanale od sada gledate isključivo u HD kvalitetu i to po smanjenoj ceni:

• HBO paket po 110 dinara nižoj ceni
• Cinemax paket po 140 dinara nižoj ceni

 

Uzmite najbolje pakete

 

Izaberite jedan od Duo i Trio powered by SBB paketa i dobićete najviše – veliki broj HD kanala, superbrzi internet, jeftinu fiksnu telefoniju, vraćanje programa unazad, televiziju u pokretu, Unifi i Unifon.

 

Dolazimo kod vas

 

Ukoliko budete imali bilo kakve nejasnoće u korišćenju digitalnog prijemnika – mi dolazimo kod vas. Potrebno je samo da pozovete IKOM kontakt centar na broj 011 30 10 110 i zakažete besplatnu digitalnu obuku. Sve odgovore na pitanja i savete prilikom odabira usluga, možete dobiti i prilikom posete naših SBB prodavnica.