Vesti i informacije

Septembarska promocija Premium filmskih HD kanala!

Od 01. do 30. septembra, svi korisnici IKOM digitalne televizije moći će potpuno besplatno da uživaju u kanalima CineStar TV Premiere HD 1 i 2.

Cinestar ovog meseca donosi veliki izbor ekskluzivnog filmskog i serijskog sadržaja.

Na CineStar TV Premiere 1 kanalu u septembru ćete premijerno moći da uživate u najvećim filmskim hitovima koji su do pre samo godinu dana oduševljavali gledaoce u bioskopima širom sveta.

Početak meseca rezervišite za rimejk delo jednog od najvećih imena filmskog sveta, Stivena Spilberga, koji će vas 02.09. u 20:00h uvesti u jedan posve drugačiji svet ispunjen emocijama, fantazijom i dobroćudnim stvorenjima u avanturi Veliki dobroćudni džin.

Zauzmite svoje mesto pred malim ekranima jer za vas 09.09. u 20:15h planetarno popularna četvorka izvodi nezamislive trikove u filmu Velika iluzija 2. Zanima vas zašto je ponekad potrebno prekršiti pravila i “otpustiti kočnice”? Odgovor se krije u urnebesnoj komediji Opasne mame koje 16.09. u 21:40h donose recept za pravu zabavu.

Kraj septembra dočekajte sa dobitnikom Oskara, Metju Mekonahom, u istinitoj priči o jednoj od najkontroverznijih ličnosti američkog juga, 23.09. u 21:05. u filmu Pobunjenik iz okruga Džons.

Iskoristite promotivni period, opustite se i uživajte uz najbolje holivudske hitove, filmske naslove evropske kinematografije, intervjue sa glumcima i poznatim rediteljima, ekskluzivne specijalne emisije sa atraktivnim materijalima sa snimanja najnovijih filmskih hitova.