Kablovska TV

Kablovska TV

Digitalna TV

Digitalna TV

Internet

Internet

Telefon

Telefon

Kablovska televizija je usluga distribucije domaćih i satelitskih TV programa putem elektronske komunikacione mreže. Pretplata na osnovni paket kablovske televizije se plaća do 1. u mesecu za prethodni mesec. U cenu mesečne pretplate uračunati su troškovi održavanja mreže, kao i autorska i muzička prava za redistribuciju programa.

Ukoliko želite da postanete naš korisnik dovoljno je da popunite ponuđeni on-line formular (Postanite korisnik) ili da pozovete naš kontakt centar na 011/30-10-110.

Digitalna TV je dodatna usluga. Da biste postali korisnik ove usluge, neophodno je da ste korisnik IKOM kablovske televizije. Digitalna TV Vam nudi veliki izbor programa i paketa, kristalno jasnu sliku, besprekoran zvuk kao i mogućnost korišćenja elektronskog programskog vodiča (EPG). U okviru usluge Digitalna TV možete pratiti i HD programe ukoliko Vaš TV aparat podržava HD rezoluciju.

Pretplata na uslugu Digitalna TV se plaća do 1. u mesecu za prethodni mesec pored pretplate na osnovni paket kablovske televizije.

Standardna instalaciona taksa za sve pakete iznosi 1.000 dinara.

 

Digitalni dekoder bi trebalo uvek držati na modu STAND BY.

Kako bi Vaš dekoder registrovao sve nove programe, neophodno je obaviti sledeću proceduru:
1. Isključite digitalni dekoder pritiskom na dugme STAND BY.
2. Sada uključite digitalni dekoder pritiskom na dugme STAND BY.
3. Započinje proces automatskog pretraživanja. Na ekranu se pojavljuje poruka koja Vas o tome obaveštava. Dekoder automatski pronalazi sve programe. Ne prekidajte ovaj proces koji traje najviše 2 minuta.
4. Nakon okončanja ovog procesa, pojavljuje se program koji ste poslednji gledali. Automatsko pretraživanje je gotovo.
5. Ukoliko i dalje imate problema sa pojedinim programima, pozovite naš Call centar na 011/30-10-110 radnim danima i vikendom od 08:00 do 22:00.

 

Da biste postali Internet korisnik, neophodno je da u Vašem stanu/kući postoje tehničke mogućnosti za pružanje Internet usluge i da ste korisnik IKOM kablovske televizije. Internet usluga se plaća do 1. u mesecu za prethodni mesec.

Ukoliko ste korisnik IKOM Interneta, pretplata na osnovni paket kablovske televizije je uključena u cenu Internet paketa.

U našoj ponudi možete pronaći Internet pakete u čiju mesečnu pretplatu je uključena i usluga Digitalna TV kao i IKOM telefon. Za detalje o paketima, brzinama i dodatnim uslugama uključenim u cenu Internet paketa pogledajte stranu sa Internet paketima.

Možete preneti svoj broj u IKOM mrežu ili dobiti potpuno novi broj iz IKOM numeracije. U cenu mesečne pretplate uključeni su besplatni razgovori u okviru IKOM mreže.

Mesečna pretplata na paket IKOM telefonije uključuje 100 besplatnih minuta ka fiksnim nacionalnim brojevima i fiksnim brojevima iz Zone 1. Spisak zemalja i zona možete pronaći u našem cenovniku. Nakon isteka besplatnih 100 minuta, svi razgovori se tarifiraju prema zvaničnom cenovniku.

Na raspolaganju su Vam i brojne dodatne opcije koje se ne naplaćuju – identifikacija dolaznog poziva, preusmeravanje poziva, poziv na čekanju, besplatno pozivanje brojeva hitnih službi itd.