Vesti i informacije

EKSKLUZIVNO PREMIJER LIGA 2017/2018 NA SPORT KLUBU

U petak 11. avgusta, duelom Arsenala i Lestera, počinje nova sezona Premijer lige, najatraktivnijeg fudbalskog prvenstva na planeti.

Sport Klub će, kao nikada do sada, pratiti dešavanja sa ostrva. Uz najbolje komentatore: Nebojšu Viškovića, Gojka Andrijaševića, Darka Plavšića, Srđana Radojevića i Vladimira Živkovića, događaj će biti upotpunjen.

Takođe, gledajte specijalizovane emisije iz studija pred svako kolo sa Marinom Sekulić i Marijom Sekulović. Sve ono što niste videli, uz najzanimljivije detalje i golove sa svih utakmica, moći ćete da vidite na sajtu Sport Kluba kada god poželite.

Titulu brani Čelsi, koji će ovoga puta imati obaveze i u Ligi šampiona, pa samim tim i teži posao da se odbrani od nasrtaja brojnih rivala koji žele da ih skinu sa trona – Murinjov Junajted, Gvardiolin Siti, Klopov Liverpul i sve jači Totenhem garantuju nam spektakularnu zabavu narednih meseci.

Teško da su čelnici Premijer lige mogli da nađu bolji meč za otvaranje sezone. “Lisice” žele da ponove bajku od pre dve godine, dok Arsenal nikako sebi ne sme da dozvoli da drugu sezonu za redom propusti Ligu šampiona.

Gledajte prvu utakmicu sezone Arsenal – Lester, petak u 20:45 na SK1.