Vesti i informacije

DOBRODOŠLI U SVET VRHUNSKIH SBB USLUGA

Poštovani korisnici,

 

Zahvaljujemo vam se na dosadašnjem ukazanom poverenju i sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je IKOM prešao u vlasništvo kompanije SBB, i postao član United Grupe.

U okviru United Grupe su vodeći regionalni kablovski operatori, SBB u Srbiji, Telemach u Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, Total TV u celom regionu, NetTV Plus u celom svetu, kao i United Media.

Dobrodošli u još kvalitetnije usluge sa još boljim izborom televizijskih kanala, još više kanala u HD rezoluciji, Wi-Fi mrežom u zemlji i svetu, i jeftinoj fiksnoj telefoniji.

 

PROMENE KOJE VAS OČEKUJU

 

Kako bismo vam omogućili još bolje servise SBB-a i United Grupe, sprovešćemo tehničku integraciju sistema koja počinje tokom leta i odvijaće se fazno do kraja godine. Nov signal će postepeno biti pušten svim korisnicima.

Ova promena će vam omogućiti korišćenje najboljih servisa u SBB Trio i Duo paketima:

gledanje TV unazad, televiziju na mobilnim uređajima u kući i van kuće, video klub, korišćenje Wi-Fi interneta na preko 500.000 lokacija u zemlji i regionu preko besplatne UNIFI mreže, i još 60 miliona lokacija u svetu uz UNIFI Travel, 200 minuta besplatno ka svim fiksnim brojevima u Srbiji i inostranstvu (Zona 1), besplatne razgovore fiksnim telefonom sa preko 500.000 brojeva u regionu u okviru SBB i United Group mreže, kao i korišćenje fiksnog broja na mobilnom telefonu u zemlji i inostranstvu uz UNIFON aplikaciju.

 

POKLON ZA SVE KORISNIKE IKOM-A

 

Da biste se uverili u kvalitet naše TV ponude svim korisnicima kablovske televizije omogućili smo da promotivno gledaju Cinestar TV, Cinestar Fantasy, Cinestar Action, a digitalni korisnici će pored ovih kanala moći da gledaju promotivno i Cinestar TV Premier HD 1 i 2, od 1. juna do kraja avgusta.

Dobrodošli u SBB i United Grupu!

 

Vaši IKOM i SBB